Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

   
Éppen itt jársz: >

Calena

Családi tradíció

A természetes, növényi nyersanyagok gondos feldolgozásának hosszú tradíciója van a Calena-nál (Calendula Nativ). Angelika Böhme, a Calena alapítója gyermekkora óta foglalkozik növényekkel. Nagyanyja korán felismerte, hogy a kislánynak különleges érzéke van a növényekhez. A bajorországi Allgäu vidék érintetlen tájain nagymama és unokája közösen gyűjtötték a gyógynövényeket és virágzatokat. A növények hagyományos feldolgozásáról szóló tudást az unoka a nagyanyától sajátította el. Később egyre inkább a szenvedélyévé vált a tiszta, nagy hatékonyságú, friss alapanyagokból előállított kozmetikai termékek készítése. Korunkban is lehetséges hagyományos módszerrel készülő, természetes alapanyagú kozmetikai termékeket előállítani, amelyekben a természet frissessége a maga teljességében érezhető!

A történet 1987-ben kezdődött

Angelika Böhme első üzletében friss alapanyagokból egyedi, friss természetes kozmetikumokat állított elő. Minden egyes vásárlót a bőre igényeire szabott termékekkel látott el, amelyek különleges, hatékony és természetes ápolást nyújtottak és nyújtanak a mai napig. A Calena ma is önálló és egyedi.

“A kezdetektől tisztában voltunk azzal, hogy a nagy konszernek natúrkozmetikai készítményeivel nem tudjuk felvenni a versenyt. Kis családi vállalkozásként tudjuk, hogy hatalmas marketing-gépezettel állunk szemben. Szerény költségvetésünk ellenére folyamatosan újabb és újabb vásárlók találnak ránk, akik keresik és értékelik a különlegeset. Termékeink mindenre kiterjedő magas minősége magáért beszél!” – nyilatkozta Angelika.

„Mi, meggyőződésünkhöz hűen, nem követjük a nagyipari módszereket! A természet nem standardizálható és nem alkalmas a tömegpiaci termelésre. A Calena meggyőződésből mindig FRISSEN, kis, kézzel készített adagokban állítja elő termékeit. Tudomásul vesszük, hogy a nyersanyagok színe és illata minden szüreteléskor némileg eltérő lehet. Nem minden bioalma egyforma! Minden Calena termékben magát a természetet élheted meg, újra és újra.”

Mindez számodra azt jelenti: minden Calena friss kozmetikai termékben eredeti, természetes összetevők kényeztetik és nyújtanak számodra élvezetet.

16 féle termékcsalád és 11 féle termékkategória teszi ki a Calena széles kínálatát

A Calena termékek az ECO Control által minősített natúrkozmetikumok.

 

Nézet:
Rendezés:
Bannerek