Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü
Éppen itt jársz: Kezdőlap >

Pure White

Pure White

A Pure White olyan magas minőségű szépségápolási termékeket kínál, melyeket a természet sokszínűsége és a világ különböző szépségápolási rituáléi ihlettek. Formuláikban ötvöződnek a kiváló minőségű aktív összetevők a természetes elemekkel, így hatékonyságuk, bársonyosságuk és lágy textúrájuk optimális eredményt kínál a különböző bőrtípusok számára. A termékek használata mindig igazi kényeztetést és kikapcsolódást nyújt.

Szigorú alapelveket követve garantálják a legkiválóbb minőséget, a legjobb hatékonyságot és az optimális kényeztetést, miközben tiszteletben tartják a környezetet. Arra törekszenek, hogy magas minőségű, nyomon követhető, természetes összetevőket használjanak. Több mint 120-féle növényi alapanyagot használnak, melyek negyede igazoltan organikus, és melyek hatékonyságuk és bőrszépítő tulajdonságuk miatt különös gonddal kerültek kiválasztásra. Ezek az alapanyagok ideális koncentrációban találhatóak meg formuláikban, ezért szisztematikusan törekednek arra, hogy a természetes alapanyagokat minden esetben előnyben részesítsék.

Rendezés:

Keresés