Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Menü

Sonett Regeneráló só (2 kg)

Ár:
1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)
Gyártó: Sonett

A mosogatógép ioncserélőjének regenerálásához és az optimális mosási eredmény biztosításához.

Szállítás legkésőbb: 2022. augusztus 18.
Egységár: 750,00 Ft/kg
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Sonett gépi mosogatószer (3000 g) Sonett gépi mosogatószer (3000 g)
6.650 Ft
Sonett Mosogatógép tabletta (25 x 20g) Sonett Mosogatógép tabletta (25 x 20g)
2.950 Ft
Sonett Mosogatógép öblítő (500 ml) Sonett Mosogatógép öblítő (500 ml)
1.600 Ft

Leírás és Paraméterek

Sonett Regeneráló só (2 kg)

A mosogatógép ioncserélőjének regenerálásához.

Minden mosogatógépben belül található egy ioncserélő, amely megköti az oldott kalcium és magnézium ionokat (kemény víz egyik okozóit) és lágy vizet táplál a gépbe. Ez a poharakon és tányérokon lerakódott vízkő megelőzésére van kifejlesztve. Ha az ioncserélő telítődött magnézium és kalcium ionokkal, a befogadási kapacitást helyre kell állítani egy regenerálási folyamattal. A vízkeménységet okozó ionok kicserélésével a Regeneráló só ismét optimális mosási eredményt biztosít. 

A szennyeződésektől mentes, durvaszemcsés elpárologtatott konyhasó a mosogatógép só rekeszében tömény oldatot képezve kicseréli a regeneráló só nátriumion tartalmát a kemény víz magnézium és kalcium ionjaira, így segíti az ioncserélőt a folyamatos lágy víz szállításában.

A Regeneráló só egy tiszta a víz elpárologtatásával nyert só, amely nem tartalmaz csomósodás-gátló, szintetikus, színező vagy bármilyen más adalékanyagot.

Minősített természetes tisztítószer:


A Sonett mosó- és tisztítószerek használatával mindannyian óvjuk a természetes vízforrásokat, "minden élet hordozóját".

Minden felhasznált összetevő 100%-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak. Valamennyi Sonett termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a SZENZITÍV termékcsaládot.  

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termék tökéletesen enzimmentes. A különleges gyártási technológiához tartozik az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Ezen dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

Adagolása és alkalmazása:

Amint a mosogatógépben a „só hiány” jel kivilágít, töltsük fel a só rekeszét a használati útmutatás szerint a Regeneráló sóval. Tapasztalatok szerint sok mosogatógép nagyon későn jelzi a regeneráló só hiányát, ennek megelőzéseképp rendszeresen töltsük fel a regeneráló só rekeszét akkor is, ha a gép nem jelzi az igényt. Abban az esetben, ha a só rekesz teljesen kiürült, utántöltés után hagyjuk kikapcsolva a gépet kb. 2 óráig, ez elég időt biztosít az ioncserélőknek a regenerálódáshoz.

Megfelelő ioncserélő beállítás: Állítsuk be a mosogatógépbe beépített vízlágyítót 1 fokozattal keményebb vízhez, mint a valós víz keménység. Pl. ha II. fokozatú a vízkeménység (8,4 - 14  nk°), akkor állítsuk III. fokozatra a mosogatót (>14  nk°). Ehhez a mosogatógép használati utasításában lehet több információhoz jutni.

Összetevők:

Sodium chloride

Tiszta durvaszemcsés elpárologtatott konyhasó 100%

Kiszerelés 2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés